Stora Timrarön

Efter att ytterligare en av tomterna på den vackra skärgårdsön Stora Timrarön sålts så finns endast en tomt kvar till försäljning. För den som vill bo i skärgården men fortfarande ha nära till staden (samt tillgång till alla fastlandsbekvämligheter) så är det med andra ord hög tid att göra slag i saken. Först till kvarn är det som gäller!

Om STORA TIMRARÖN

Stora Timrarön är en vacker bilfri ö med orörd natur omgiven av Östersjöns havsvatten. På ön finns, förutom sandstränder, klippbad och vackra skogar, dessutom tillgång till alla fastlandsbekvämligheter (el, vatten, internet, sophämtning och avlopp). Från centrala Stockholm tar det drygt 60 minuter att åka till Stora Timrarön. Det går färjetrafik till och från ön nästan hela året.

Om tomten

Tomten, som är belägna på Myrstacksvägen med vacker utsikt och fin vattenkontakt i kvällssolsläge, är helt byggklar:

  • Anslutning för vatten och avlopp är betalda och finns vid tomtgräns.
  • El-anslutningsavgifter är förskottsbetalade och ingår.
  • Bryggplats i Jaktviken ingår.

Om du inte vill bygga själv så kan vi på Vivere göra det åt dig. Vi har god kunskap om ön och dessutom, fortfarande, en fast byggetablering där.

Läs mer om Stora Timrarön och Viveres tomter där https://vivere.se/vara-projekt/#stora-timraron

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla Viveres nyhetsartiklar, endast gäller för de datum då artiklarna publicerades. Vivere avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information som inträffat efter att artiklarna har publicerats.