Stora Timrarö

Från och med 20 juni i år startar Waxholmsbolaget att trafikera den nybyggda Waxholmsbryggan, Timrarö Östra, på Stor Timrarön. Det innebär att du kan nå ditt natursköna, avskilda fritidsboende, från Stockholm, på ca 60 minuter även om du endast nyttjar kollektiv trafik.

Det många husägare på Stora Timrarön uppskattar mest med ön är den känsla av lugn och frihet som endast kan infinna sig i en avskild plats ute i den fria naturen.  Att Stora Timrarön är en skärgårdsö omgiven av vacker havsmiljö gör förstås inte saken sämre.

Nu kan de som vill nå denna avskilda skärgårdsjuvel genom lokaltrafik i form av regelbundet gående färjor. Från och med 20 juni i år startar nämligen Waxholmsbolaget att trafikera den nybyggda Waxholmsbryggan, Timrarö Östra, på Stor Timrarön.

Detta innebära att du till exempel kan gå stiga på färjan på Strömkajen, från Nacka eller Lidingö och sedan åka den vackra rutten via Waxholm ända till ditt sköna fritidsboende i Stora Timrarön.

Den nya bryggan på Stora Timrarön kommer trafikeras vår, sommar och höst, från 15 april till ca 15 december varje år.

Tidtabeller för färjetrafiken hittar du på Waxholmsbolagets hemsida. Sök efter Tabell: 24A och 24B eller Brygga: Stora Timrarön. Du kommer även åt tabellerna genom länkarna nedan.

Passa på! Vivere har endast sex hus kvar till Salu på Stora Timrarön. Läs mer här eller kontakta oss direkt för mer information.