Den så kallade ”Gräddhyllan” – en byggfärdig tomt med vidunderligt läge, sol från morgon till kväll och storslagen utsikt, i 180 grader, över Saxarfjärden – är nu såld! Det innebär att det endast finns fem hus kvar att köpa på Stora Timrarön. Passa på innan de också är sålda!

Husen och tomterna ute på Stora Timrarön har varit populära och har sålts snabbare än vad som varit beräknat. Nu finns endast fem hus kvar på Stora Timrarön. Det är fem stycken inflyttningsklara fritids- och/eller permanenthus i bra lägen och med havskontakt.

Om husen

Samtliga hus som nu är till salu är arkitektritade och nybyggda med hänsyn till den omkringliggande miljön. Byggmaterialet är miljövänligt trä och husen är försedda med stora, lyxiga terrasser och byggplatser. Husen har dessutom alla moderna bekvämligheter: fast tele och internet via fiber, kommunalt dricksvatten och avlopp samt full mobiltäckning.

Är du intresserad av att köpa ett hus? Klicka på länkarna nedan för information, om priser, fastigheterna och området m.m.

Om Stora Timrarön

Stora Timrarön är en naturskön och bilfri ö omgivet av vackert skärgårdshav. Ön ligger nordost om Åkersberga och är den till ytan största ön i Furusundsleden. På ön finns sandstränder, klippbad, natursköna skogar och mycket mer. Från centrala Stockholm tar det drygt 60 minuter att åka till Stora Timrarön. Det går färjetrafik till och från ön nästan hela året.

Länkar

Läs mer om Stora Timrarön och husen som vi säljer där

Kontakta oss på Vivere