Gräddhyllan

Nu är ytterligare en tomt på den så kallade ”Gräddhyllan”, en högt belägen klippa med havsutsikt och solläge hela dagen, helt byggklar och ute till försäljning!

Tomten

Den nya tomten, som är belägen på Södra bergsvägen 4 ”Gräddhyllan”, på Stora Timrarön, är helt byggklar. Om du inte vill bygga själv så kan vi på Vivere hjälpa dig med detta. Vi har god kunskap om ön och dessutom, för närvarande, en fast byggetablering där.

Se länkarna nedan för mer information.

Gräddhyllan

Gräddhyllan är, som namnet vittnar om, den delen av den vackra Stora Timrarön som är allra mest attraktiv att bygga på. Klippan har en vidunderlig utsikt över havet runt Stora Timrarön samt solljus från morgon till kväll.

Stora Timrarön

Stora Timrarön är en naturskön och bilfri ö, omgivet av vackert hav. Ön ligger nordost om Åkersberga och är den till ytan största ön i Furusundsleden. På ön finns sandstränder, klippbad, vackra skogar och mycket mer. Från centrala Stockholm tar det drygt 60 minuter att åka till Stora Timrarön. Det går färjetrafik till och från ön nästan hela året.

Färdiga hus till salu

Förutom tomten på Gräddhyllan så säljer Vivere nybyggda och inflyttningsklara hus på Stora Timrarön. Vivere har byggt fem moderna, miljövänliga, trähus med stora terrasser och bryggplatser på Stora Timrarön. Samtliga av dessa hur har alla moderna fastlandsbekvämligheter: kommunalt vatten, lokalt avloppsreningsverk, full mobiltäckning (både 3G och 4G) samt kommande möjlighet till trådlös fiberuppkoppling. Dessa hus har varit mycket populära och endast ett av dem finns kvar.

Se länken nedan för mer information.

Länkar

Om Stora Timrarön och husen på ön

Mäklarsidan för Södra bergsvägen 4

Mäklarsidan för Dalkarlsvägen 6