Idag är det stambyte och dörr/fönsterbyte som Vivere utfört åt Brf Ritaren 22 på Kung Hans väg i Rotebro, Sollentuna, officiellt avslutat. Stambytet startades 2016 och avslutades, helt enligt planerna, idag den 20:e juni 2018.

Projektet omfattade 124 lägenheter och bytet av fönster och dörrar utfördes parallellt under projektet för att spara tid och resurser. Rör och stammar till såväl kök som badrum byttes ut, vilket innebär att samtliga badrum och delar av köken har rivits och återställts

Inför alla större händelser under projektet har Vivere informerat de boende via uppsatta informationsblad utskick, brev och mejl. Dessutom använder sig Vivere av Taloinfo för att försäkra sig om att alla boende får tillgång till all nödvändig information. Till Taloinfo kan de boende under Viveres projekt logga in när som helst och ta del av alla detaljer runt det pågående projektet.

Efter stambytet kan de boende glädja sig åt nya, fräscha kök och badrum med nya finesser som värmegolv och handdukstorkare med mera. Dessutom har värdet av lägenheterna höjts i och med renoveringarna.

– Det har, som vid alla större entreprenader, varit en mödosam men intressant resa som har inneburit nya erfarenheter och lärdomar, säger Ronnie Kilman, VD på Vivere.

Nu ser vi fram emot att lägga all energi på vårt nästa projekt: en invändig totalrenovering inklusive stambyte i kvarteret Neptunus 32 på Östermalm i Stockholm.

LÄS MER

Läs mer om stambytet på Brf Ritaren 22
Läs mer om projektet Neptunus 32
Läs mer om Taloinfo