White Arkitekter Montreal

Vi på Vivere eftersträvar alltid långsiktiga lösningar och långvariga relationer med våra kunder och samarbetspartners. Därför är kvalitet något som ligger mycket högt på agendan hos oss och vi samarbetar endast med kvalitetsmedvetna och professionella aktörer. Det är därför glädjande att White Arkitekter, som vi samarbetar med i flera projekt, visar prov på just kvalitet- och hållbarhetstänkande. För närvarande har de gått vidare till final i en kanadensiska ladskapstävling.

Tävlingen anordnas av Design Montreal och syftar till att öka den biologiska mångfalden i området Saint Laurent, i Montréal. Området riskerar att bli nedsmutsat då det är omgivet av bland annat flygplats, köpcentrum och flera industrier. Det bidrag vinner som effektivast ökar förbättra tillgängligheten till naturupplevelser för Montréalborna.

Whites bidrag är framtaget tillsammans med Provencher Roy, som är en kanadensisk arkitektbyrå, och Biofilia, som bland annat sysslar med landskapsarkitektur ur ett uttalat ekologiskt perspektiv.

Tävlingen avgörs i juni och de tre finalisterna presenterar sina bidrag i Montreal den 5 april.

Länkar

Källa: hallbartbyggande.com

www.white.se

designmontreal.com

provencherroy.ca

biofilia.se