1-73 Såld

Ytterligare en av våra byggklara tomter på Stora Timrarön såldes igår. Tomten ligger på öns ”gräddhylla” med en vidunderlig utsökt över Stockholm Skärgård. Våra tomter på Stora Timrarön har varit populära och endast 2 tomter finns kvar till försäljning. Tiden börjar med andra ord rinna ut för den som vill ha ett boende på en av skärgårdens absolut vackraste utsiktsplatser.

Om tomterna

Tomterna, som är belägna på Södra Bergsvägen och Myrstacksvägen, på Stora Timrarön, är helt byggklara. Om du inte vill bygga själv så kan vi på Vivere hjälpa dig med detta. Vi har god kunskap om ön och dessutom, för närvarande, en fast byggetablering där.

Se länkarna nedan för mer information.

Om GRÄDDHYLLAN

Gräddhyllan är, som namnet vittnar om, den delen av den vackra Stora Timrarön som är allra mest attraktiv att bygga på. Klippan har en vidunderlig utsikt över havet runt Stora Timrarön samt solljus från morgon till kväll.

Om STORA TIMRARÖN

Stora Timrarön är en naturskön och bilfri ö, omgivet av vackert hav. Ön ligger nordost om Åkersberga och är den till ytan största ön i Furusundsleden. På ön finns sandstränder, klippbad, vackra skogar och mycket mer. Från centrala Stockholm tar det drygt 60 minuter att åka till Stora Timrarön. Det går färjetrafik till och från ön nästan hela året.

Läs mer om Stora Timrarön och Viveres tomter där https://vivere.se/vara-projekt/#stora-timraron

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla Viveres nyhetsartiklar, endast gäller för de datum då artiklarna publicerades. Vivere avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information som inträffat efter att artiklarna har publicerats.