I slutet av vecka 11 slutbesiktades första etappen av projektet Neptunus 32-projektet, i vilket Vivere, på uppdrag av Wallfast totalrenoverar kvarteret Neptunus 32. Samtliga lägenheter gick som väntat igenom besiktningen och under förra veckan flyttade de första boende in i sina lägenheter igen.

Bilderna ovan visar lägenheterna, innergården och garaget som alla är klara efter totalrenoveringen. En del lägenheter har redan åter tagits i bruk. Andra står färdigrenoverade och fräscha och väntar på sina ägare, som har bott på annan ort under totalrenoveringen.

Totalrenoveringen innefattar följande moment:

  • Stambyte med komplett byte av el, VVS och samtliga ytskikt.
  • Renovering av kvarterets 2-plans-garage, innergård, hissar, trapphus, tak, ventilationskanaler och samtliga lägenheter.
  • Byte av undercentral, takfläktar och fönster.

Fastigheten rymmer garage, innergård, två verksamhetslokaler och 60 lägenheter, uppdelade på två portar. Lägenheterna i den ena av portarna är nu alltså färdigrenoverade och inflyttningsklara.

Neptunus 32-projektet inleddes under 2018 och kommer att bli klart senare i år.

Länkar

Läs mer om projektet Neptunus 32

Tidigare nyhet om projektet: Helrenoveringen på Neptunus 32 går framåt!

Tidigare nyhet om projektet: Nästa projekt i full gång!

www.wallfast.com

Avskrivning av ansvar

Observera att det som står i denna artikel, och alla Viveres nyhetsartiklar, endast gäller för de datum då artiklarna publicerades. Vivere avsäger sig allt ansvar för eventuella ändringar av information som inträffat efter att artiklarna har publicerats.